Clubul Rulotistilor

Campervan Club - Clubul Rulotistilor din Romania
Pasiune si Respect
It is currently 14 Dec 2017, 22:41

All times are UTC + 3 hours [ DST ]


Language:
Clubul Rulotistilor - Registration

By accessing “Clubul Rulotistilor” (hereinafter “we”, “us”, “our”, “Clubul Rulotistilor”, “http://www.campervan.ro/forum”), you agree to be legally bound by the following terms. If you do not agree to be legally bound by all of the following terms then please do not access and/or use “Clubul Rulotistilor”. We may change these at any time and we’ll do our utmost in informing you, though it would be prudent to review this regularly yourself as your continued usage of “Clubul Rulotistilor” after changes mean you agree to be legally bound by these terms as they are updated and/or amended.

Our forums are powered by phpBB (hereinafter “they”, “them”, “their”, “phpBB software”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) which is a bulletin board solution released under the “General Public License” (hereinafter “GPL”) and can be downloaded from www.phpbb.com. The phpBB software only facilitates internet based discussions, the phpBB Group are not responsible for what we allow and/or disallow as permissible content and/or conduct. For further information about phpBB, please see: http://www.phpbb.com/.

You agree not to post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate any laws be it of your country, the country where “Clubul Rulotistilor” is hosted or International Law. Doing so may lead to you being immediately and permanently banned, with notification of your Internet Service Provider if deemed required by us. The IP address of all posts are recorded to aid in enforcing these conditions. You agree that “Clubul Rulotistilor” have the right to remove, edit, move or close any topic at any time should we see fit. As a user you agree to any information you have entered to being stored in a database. While this information will not be disclosed to any third party without your consent, neither “Clubul Rulotistilor” nor phpBB shall be held responsible for any hacking attempt that may lead to the data being compromised.

1. Acceptarea termenilor de utilizare si a amendamentelor
De fiecare data cand accesati acest site, veti fi de acord cu aceste conditii de utilizare si cu amendamentele aduse cu sau fara instiintarea dvs. In completare, daca veti utiliza un serviciu de pe sau prin acest site va veti supune acelor reguli si conditii specifice acelui serviciu.

2. Ce oferim.
Acest site va pune la dispozitie un forum pentru discutii si alte activitati conexe. Dvs. sunteti de acord ca proprietarii acestui site isi rezerva dreptul si pot oricand, fara o instiintare prealabila sau raspundere materiala, sa modifice sau sa opreasca aceast site si/sau serviciile oferite si/sau sa stearga datele trimise de dvs., temporar sau permanent. Nu ne asumam nici o responsabilitate in privinta stergerii, imposibilitatii de stocare, inadvertentelor, duratei sau distribuirii neadecvate a oricarei date sau informatii.

3. Responsabilitatile si obligatiile inregistrarii.
Pentru a putea folosi acest forum, trebuie mai intai sa va inregistrati pe acest site si sa fiti de acord sa oferiti informatii adevarate atunci cand va sunt cerute. Daca va inregistrati veti fi clar de acord cu conditiile de utilizare si regulamentul forumului ce pot fi modificate fara o instiintare prealabila dar care pot fi citite aici.

4. Politica de Confidentialitate.
Datele de inregistrare si orice alte date de identificare pe care le putem colecta nu vor fi remise unei terte parti fara acordul dvs. cu exceptia cererii acestor date de catre institutiile abilitate ale statului.

5. Inregistrarea si parola.
Sunteti responsabil de mentinerea confidentialitatii parolei dvs. si de toate actiunile intreprinse prin logarea dvs. autorizata sau nu de dvs. Sunteti obligat sa ne instiintati imediat despre utilizarea neautorizata a inregistrarii, contului de utilizator sau a parolei.

6. Conduita Dvs.
Sunteti de acord ca orice date sau informatii de orice fel, fie text, software, cod, muzica sau sunet, poze sau grafica, video sau alte materiale oferite de dvs. in mod public sau privat, va fi doar responsabilitatea celui ce ofera acel continut sau a persoanei ce detine acel cont de utilizator. Noi nu suntem responsabili in niciun fel fata de dvs. pentru continutul ce apare pe acest site si nici pentru erori sau omisiuni.

Sunteti explicit de acord, prin utilizarea acestui site sau a oricarui serviciu de pe acest site, ca NU veti fi de acord sa:
a. oferiti nici un continut neadecvat si nu veti face nimic nelegal, amenintator, distrugator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, ofensiv, pornografic, destinat sa interfereze sau sa intrerupa acest site sau orice serviciu oferit, nu veti infecta cu virusi sau alte materiale distructive sau programe ce conduc la blocarea sau oprirea sitului facandu-va pasibili de pedepsele prevazute de legile nationale sau internationale.

b. colectati date despre utilizatori.

c. folositi sau sa oferiti, pe/prin acest site sau serviciu oferit, pentru reclama sau alte activitati care sa fie considerate ca spam, junk-mail, scheme piramidale sau orice alta forma de reclama daca aceasta nu a fost autorizata in scris.

d. oferiti continut care poate duce la limitarea drepturilor civile sau cu continut ilegal si care poate fi considerat o incalcare a legilor nationale sau internationale, incluzand legile referitoare la copyright, trademark, patent sau secrete.


7. Continutul postat pe acest web site
Prin postarea oricarui continut pe acest web site:
a. sunteti de acord sa ne acordati dreptul de publicare gratuita in intreaga lume fara drepturi exclusive sau licenta (inclusiv drepturi morale si alte drepturi necesare) pentru utilizarea, afisarea, reproducerea, modificarea, adaptarea, distribuirea, realizarea, promovarea, arhivarea, traducerea, creerea de derivate sau compilatii, in intregime sau partial. O asemenea licenta va fi aplicata corespunzator oricarei forme de tehnologie sau media ce va fi ulterior utilizata.

b. ne garantati ca sunteti detinatorul legal, moral si al altor drepturi care sunt necesare pentru a ne asigura dreptul de licentiere conform acestei sectiuni 7.

c. Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca avem dreptul (dar nu si obligatia), dupa cum vrem noi, sa refuzam publicarea sau sa mutam sau sa blocam accesul la orice continut pe care il oferiti, oricand si fara explicatii, cu sau fara instiintare prealabila.


8. Neoferirea de garantie.
Intelegeti si sunteti de acord ca utilizarea de catre dvs. a acestui site si a serviciilor aferente oferite va sunt puse la dispozitie pe propriul dumneavoastra risc. Va este oferit asa cum este si in mod expres nu oferim nici un fel de garantie sau implicare inclusiv dar nu limitat in privinta difuzarii, corectitudinii sau orice alta utilizare particulara.

Nu oferim nici un fel de garantie ca orice parte, serviciu sau continut al unui serviciu va fi intrerupt, nu va contine erori sau virusi, siguranta, termen, acuratete, calitate sau ca este sigur pentru descarcare (download). Intelegeti si sunteti de acord ca nici noi si nici alt participant la oricare serviciu oferit nu acorda sfaturi profesionale de nici un fel si ca utilizarea oricaror astfel de sfaturi se face pe propria dvs. raspundere si fara nici o garantie.

9. Limitarea conformitatii
Intelegeti si sunteti de acord ca nu putem garanta direct sau indirect, incidental, consecvential sau exemplar pentru nici-o paguba, inclusiv dar nu limitat la, pagube privind profitul, sansa, utilizarea, date sau alte pierderi intangibile, rezultate sau datorate prin utilizarea sau neutilizarea oricarui serviciu oferit sau al accesarii neautorizate sau alterarii datelor transmise de dvs. precum nici in privinta starii unui serviciu sau al sitului si nici privitor la costurile de inlocuire ale unui serviciu care a fost oprit.

10. Drepturi rezervate
Ne rezervam toate drepturile, inclusiv dar nu numai, de orice fel sau natura privitor la copyright, trademarks, patente, secrete si alte drepturi de proprietate la care avem dreptul pe website, continutul acestuia si bunuri si servicii ce pot aparea. Folosirea drepturilor noastre si a proprietatii necesita consimtamantul nostru scris. Nu va oferim in nici un fel dreptul de licentiere in utilizarea niciunui serviciu sau alte resurse si nu aveti nici un drept sa utilizati situl nostru sau oricare serviciu fara acordul nostru scris.

11. Aplicarea legii
Sunteti de acord ca aceste conditii de utilizare si orice disputa ce decurge din utilizarea acestui web site sau serviciilor si produselor oferite vor fi in litera si spiritul legilor nationale unde se afla acest web site. Prin inregistrarea sau utilizarea acestui site sau serviciu oferit sunteti de acord sa va supuneti exclusiv jurisdictiei din tara sau localitatea in care isi are sediul proprietarul web sitului.

cronFree Web Directory Reliable $1 Web Hosting by 3iX Director Web
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
This board uses Air-Box image resizer
Facebook connect