Frumoasa Clermont a sosit de curand in tara si a necesitat verificari, inlocuiri sumare a unor piese minore, afectate de sedere. Este fabricata in 1997, dar este intr-o stare exceptionala. Are un spatiu mare pentru wc, cu caseta, chiuveta, masuta pentru obiecte de toaleta. O nisa pentru haine, o sala de dus incapatoare. Am uitat sa specific ca wc se roteste, deci nu e fix intr-o directie, are un senzor care anunta cand caseta este plina. Pe partea cu usa de la intrare, se afla aragazul, cu gril, cuptor, si o nisa pentru vase.Alaturi este frigiderul si in continuare a fost montat, ascuns, un aparat cu microunde. Apoi este o canapea.Pe partea opusa sunt doua canapele fata in fata, cu masa intre ele. Masa se demonteaza si se unesc canapelele, iar deasupra se poate face un alt pat, sustinut pe doua brate metalice fixate pe laturile ferestrei. In fine, la capatul rulotei mai este doua canapele care se fac pat. Are aeroterma, apa calda, rece, loc pentru doua butelii. Are radio si pe rulota este montata o antena de satelit. Cam asta este ce stiu eu. Avem si un cort atasabil la rulota. Acum va invit sa vedeti cateva poze, sper ca puteti sa va faceti o idee.