Campervan

Forumul iubitorilor de excursii si drumetii cu propriul campervan, cu rulota sau cortul
It is currently 07 Sep 2010 23:39

All times are UTC + 2 hours

Let’s Do It, Romania! Let’s Do It, Romania!
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: E bine de stiut: mana intinsa de colegii forum 4x4
PostPosted: 08 Jan 2010 15:33 

Blog: View Blog (0)
Van / Campervan sau RV: Tabbert Comtesse
Residence City: Bucuresti
Country: Romania
Cu rulotele sau fara, majoritatea dintre noi calatorim cu masinile prin tara sau chiar afara din ea.
Se poate intampla, desi toti nu ne-o dorim, sa ramanem priponiti pe undeva si sa avem nevoie de ajutor. Un ajutor, cat de mic, poate insemna enorm, daca-ti vine la momentul potrivit. Unde apelezi? De obicei la 112, dar uite, colegii de pe forumul 4x4, oameni de toata isprava si la care spiritul de echipa este EXTRAORDINAR de pronuntat, s-au gandit sa vina in ajutorul celor la nevoie si au constituit un nucleu de criza la nivel national. Ce fac ei merita, dupa parerea mea, toate epitetele la superlartiv, mai ales ca organisme ca I.S.U. colaboreaza cu ei oricand situatia o impune. Asadar, daca te urci pe vreun coclau si nu te mai poti da jos, daca nametii, viscolul, apa sau mai stiu eu ce te impiedica sa-ti duci la bun sfarsit calatoria, ei vor fi acolo ca o varianta ajutatoare, intotdeauna pregatiti.
Cu acordul lor atasez aici tabelul voluntarilor ce sunt pregatiti sa sara in ajutor pe diferite zone ale tarii, desi sper din tot sufletul san u ajungem niciodata sa apelam la ei.

Personal l-am printat si sta la loc de cinste in masina, ca nu stii niciodata…..mai ales ca iarna inca nu s-a terminat.
Pentru cine vrea sa aprofundeze http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44495&page=7

Profile E-mail  

Post subject: Re: E bine de stiut: mana intinsa de colegii forum 4x4
PostPosted: 08 Jan 2010 17:15 

Prompt si eficient ca intotdeauna, Catalin.
multumesc.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Profile E-mail  

PostPosted: 08 Feb 2010 22:01 

Van / Campervan sau RV: Roller si buerstner club
Residence City: Ravenna
Country: italia
MULTZUMIM DE INFORMATZIE SPER SA NU AVEM NEVOIE....ORICUM MULTZUMIM CELOR DE LA CLUBUL 4X4.....TOATA STIMA....DAR EU AM O PROPUNERE....SA FACEM SI NOI K SI CEI DE LA CLUBUL 4X4....SI BINENTZELES SA LE VENIM SI NOI IN SPRIJIN IN CAZ DE NEVOIE....IN PERIOADA CONCEDIILOR SA NE ANUNTZAM POZITZIILE NOASTRE PRIN TZARA + PERIOADA + NR. DE TELEFON......(UNEORI SI O BUCATA DE SARMA SI UN PATENT ESTE DE AJUTOR)......EU PERSONAL IN LUNA AUGUST 2010 O SA FIU IN ZONA GORJ/HUNEDOARA..........O SA AFISEZ ATUNCI NR DE TELEFON....SI IN CAZ DE NEVOIE...DAU CU MARE PLACERE O MANA DE AJUTOR ...SI BINENTZELES GRATIS...... :helpsos

Profile E-mail  

PostPosted: 09 Feb 2010 14:39 

Ideea este de ajutor, ca notiune. Cel putin asa am perceput-o eu. Ei au format o echipa la care se poate apela in caz de nevoie, fie ca esti membru al clubului lor, al altor cluburi, sau chiar al autoritatilor.
Pentru noi, cel putin pentru mine, este o lectie de solidaritate, pe care daca fiecare dintre noi si-ar insusi-o, lumea s-ar schimba putin.
Personal, ii respect pe colegii de la 4x4 pentru initiativa lor si sper sa putem ajunge si noi candva sa putem intinde o mana de ajutor la nevoie.

Profile E-mail  

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours