Prietenii nostrii / Our friends, companion / Notre compagnon
- roger
- Van / Campervan sau RV: TEC
- Residence City: constanta
- Country: romania
Re: Prietenii nostrii / Our friends, companion / Notre compa
Sa vi-l arat si eu pe "copilul" meu.... Are 11 ani si este foarte jucaus, nu prea isi arata varsta.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Van / Campervan sau RV: Hobby Prestige 545
- Residence City: Bucuresti -Sos Oltenitei
- Country: Romania
Foarte frumos si cu o privire expresiva . Sa va traiasca ! L-ati tuns ,nu ?
- roger
- Van / Campervan sau RV: TEC
- Residence City: constanta
Da, l-am tuns. Poza este mai veche, cand eram la Tuzla la cabana si el era ud. Ii place sa stea in apa la nebunie, chiar daca nu are voie. Il tund o data la trei luni pentru ca ii creste parul foarte repede.
mai jos aveti 2 poze cu MISHU - birmanezul nostru obraznic 
nu am reusit pana acum sa-l acomodam cu rulota , dar am luat o cusca si vrem sa il facem sa vina cu noi

nu am reusit pana acum sa-l acomodam cu rulota , dar am luat o cusca si vrem sa il facem sa vina cu noi
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Van / Campervan sau RV: edelweiss
- Residence City: CODLEA
http://www.facebook.com/IubescAnimalele" onclick="window.open(this.href);return false;
exemplificam :
- cata
- Van / Campervan sau RV: Mazda
- Residence City: Bucuresti
- Country: Romania

De mai bine de un an de zile Rex a inceput sa-si ridice cu greutate partea din spate iar in masina urca cu labele din fata iar cele din spate le ridicam eu.
Dupa o iarna sedentara in care miscarea a fost insuficienta problema s-a accentuat avand uneori si caderi din picioare cand partea din spate cadea la pamant dar se ridica apoi cu greutate si mergea mai departe.
In urma cu o saptamana fiind la tara nu a mai reusit sa se ridice singur in picioare. Daca-i ridicam eu picioarele atunci putea sa mearga dar cu greutate si gafaind accentuat.
Dupa cateva zile de chin am decis sa-l eutanasiez si l-am ingropat pe pajistea casei pe care s-a tavalit ultima oara. La Bucuresti la bloc ar fi fost un adevarat chin.
A fost un tovaras si un prieten bun de care in 14 ani si 3 luni nu am fost despartit mai mult de 20-30 de zile in total.
Iata un colaj din ultimele zile.