Rasnov 3-5 septembrie
Rasnov 3-5 septembrie
Intalnirea anuala a membrilor Campervan, un eveniment organizat si desfasurat in conditii excelente.
Urmeaza poze.
Urmeaza poze.
-
- Van / Campervan sau RV: edelweiss
- Residence City: CODLEA
- Country: romania
Re: Rasnov 3-5 septembrie
frumos
ma bucur ca v-am si vazut !!!!

ma bucur ca v-am si vazut !!!!

-
- Van / Campervan sau RV: Quechua T4 2
- Residence City: Bucuresti
- Country: Romania
Bravo,bravo, bravo!!!!!!!!!!

-
- Van / Campervan sau RV: Tabbert Comtesse
Felicitari pentru intalnire si pentru promovare !
Felicitari pentru intalnirea avuta!
Daca nu ar fi fost aceasta suprapunere de date as fi participat si eu la aceasta intalnire aniversara.
Nu am ramas dator 100%, ieri le-am facut o vizita impreuna cu Cristi "bucataru" lui Antonio si Cata, am vazut decorul minunat si am fost tratati cu bunatatile de care ati avut si voi parte. Atmosfera creata vreau sa o vad aici de la cei prezenti la intalnire.
Felicitari pentru promo-ul de la Antena 1!
Numai asa ne putem face si noi cunoscuti, incepem sa nu mai fim o cantitate neglijabila. Numarul rulotistilor creste vazand cu ochii!!!
Daca nu ar fi fost aceasta suprapunere de date as fi participat si eu la aceasta intalnire aniversara.
Nu am ramas dator 100%, ieri le-am facut o vizita impreuna cu Cristi "bucataru" lui Antonio si Cata, am vazut decorul minunat si am fost tratati cu bunatatile de care ati avut si voi parte. Atmosfera creata vreau sa o vad aici de la cei prezenti la intalnire.
Felicitari pentru promo-ul de la Antena 1!
Numai asa ne putem face si noi cunoscuti, incepem sa nu mai fim o cantitate neglijabila. Numarul rulotistilor creste vazand cu ochii!!!
-
Cateva poze de la eveniment...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- aliance
- Van / Campervan sau RV: Motociclism cu cortul in topcase
- Residence City: bucuresti
- Country: romania
Am si eu citeva poze..! Ne-am simtit ok cu voi...ne-a lipsit muzica rock..sint sigur ca si vouo v-ar fi placut ceva rock ptr ca am descoperit multi bikeri printre voi ! Sa fie asta viitorul unui biker...????

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- cristi bus
- Van / Campervan sau RV: vw t3
Venit, vazut, placut, multumim organizatorilor si gazdelor ptr noi a fost super. La multi ani
sper sa reedidam. 

-
- Van / Campervan sau RV: TEC Weltbummler
Salut , am ascultat de un membru al forumurilor de specialitate si am venit si eu , uite cum am ramas placut impresionat de cele intamplate la Rasnov
. Promit ca pe viitor sa merg cat mai mult cu voi sa putem sa ne mai distram cat mai mult .
Multa sanatate

Multa sanatate