Grecia august 2015 offcamping

Post Reply
cristinabv
Posts: 2
Joined: 08 Sep 2012, 12:29
Residence City: brasov
Country: ro

Grecia august 2015 offcamping

Post by cristinabv » 14 May 2015, 12:50

Anul acesta in august doresc sa merg cu sotul si fetitele de 1,respectiv 4 ani, in Grecia partea nordica de litoral(Thassos, Halkidiki, Paralia; inca nu avem o locatie stabilita ). Poate primim idei interesante( mai ales ca ne dorim o locatie offcamping, dar unde sa gasim apa si sa fie cat de cat aproape de oarece magazine pentru aprovizionare); si de ce nu ?... doritori sa ne insoteasca!!!
P.S.
Varianta de luat in seama ar fi si Turcia dar tot mai in nord, sa fie similar ca si distanta...

User avatar
dorunegru
Posts: 216
Joined: 05 Mar 2011, 21:48
Van / Campervan sau RV: Logan 1.6 Ambiance+Elddis Whirlwind XL
Residence City: bucuresti
Country: romania
Location: Bucuresti

Re: Grecia august 2015 offcamping

Post by dorunegru » 14 May 2015, 22:16

Grecia , partea nordica si in special Thasos , abunda de romani in sezon si bineinteles de obiceiurile lor , foarte facil accesul prin faptul ca se poate intra doar cu buletinul .

In Turcia , accesul este conditionat de pasaport , de aici si foarte putini conationali , iar in partea nordica ( zona ude se ajunge usor pe drumuri nationale foarte bune , fara conditionarea transportului cu feribotul )sunt 3 campinguri http://www.saroscamping.com" onclick="window.open(this.href);return false; , Kum Camping & Hotel sau http://www.semizkummocamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false; , in ultimul am fost 3 ani consecutiv cate 10-15 zile .

In Semizcummocamp este spatiu destul chiar foarte mult , pret 10 lire turcia pe zi de persoana tot inclus , plaja mare magazin alimentar iar in imediata apropiere 3 magazine alimentare brand diferit , brutarie , si in fiecare joi piata mare ( gen targ agricol la noi ) , la 1,5 km um Mall , la 3 km orasul Silivri , si cel mai important la cca 40 km de Istambul , fapt ce pentru excursii in Istambul fie cu masina proprie fie cu maxi-taxi este foarte facil . Daca veti hotara sa mergeti aici va stau la dispozitie cu orice fel de informatie , legat de traseu , orientarea in zona precum si legatura cu prieteni ce au in camping rulote stationare ce detin barci pentru pescuit si plimbari pe mare , daca doriti plimbari pe Bosfor variantele optime atat financiar cat si bogate in zone si peisaje/obiective deosebite .

Post Reply